Varmepumper – Holbæk og Vestsjælland

… til alle, former og typer af huse!

Står du overfor en ombygning eller tilbygning? Så kan varmepumpen med fordel tænkes ind i projektet fra starten. Det kan også være du skal have udskiftet din eksisterende varmepumpe? Hos Per’s VVS får du god vejledning & rådgivning og vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige varmepumpe, der får dækket dine behov og ønsker.

Varmepumpen er et godt valg, når det handler om at kombinere både energibesparelse og en miljøvenlig varmeforsyning. Vi har flere former for varmepumper, der passer til både erhverv, privat og sommerhuse.

Kontakt os, hvis du ønsker mere viden om varmepumper eller hjælp til installation af varmepumpe. Vi står klar til at hjælpe dig!

Nedenfor kan du se, hvordan udedelen af en varmepumpe er installeret.

Monteret varmepumpe | varmepumpe | varmepumpe holbæk | Pers VVS

Varmepumpen – Hvordan fungere den?

Efter at udedelen er blevet installeret i din bolig, er den med til at producere varme til dit hus eller din lejlighed. En varmepumpe bruger luften udefra til at producere varme til din bolig.

En varmepumpe er en effektiv opvarmningsform, som vil være med til at spare betydeligt på din varmeregning! Kontakt os, og vi kan lave en beregning på hvad du kan spare i forbrug. Vi står klar til at hjælpe dig!

Vi operere blandt andet i Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sjælland og på resten af Vestsjælland. Kontakt os for mere information!

Luft til luft varmepumpe Holbæk

For at opnå en optimalt fungerende luft til luft varmepumpe i Holbæk, skal du kontakte en autoriseret installatør. Her rådgiver og vejleder vi gerne til den bedste placering og løsning. Med hjælp fra Per’s VVS er du sikret en luft til luft varmepumpe med optimal drift, der holder mange år frem. Vi kender de forskellige modeller, fordele og ulemper, så derfor er vi det sikre valg af VVS til montering af din varmepumpe og efterfølgende service.

Luft til vand varmepumpe Holbæk

Vi hjælper også gerne ved Luft til Vand varmepumper i Holbæk. Denne varmeinstallation omdanner varmeenergien udefra til varmt brugsvand og rumvarme indenfor. Derved er du forsynet med varmt vand i radiatorer, haner, bruser og lignende ved hjælp af en varmvandsbeholder. Vi har mange års erfaring med installation og servicering af Luft til Vand varmepumper.

Varmepumper og jordvarme

For at sikre en optimal funktionsevne og derved den største mulige besparelser på energiregningen er det vigtigt at få foretaget en jævnlig varmepumpe service af special uddannet personale og af et autoriseret firma. Hos Per’s VVS anbefaler vi at denne service sker, én gang årligt. Kontakt Per’s VVS og få sat din ordning i gang med det samme! Denne service er også med til at give den bedste mulige drift til den laveste mulige omkostning. Vi tilbyder serviceaftaler på de fleste mærker af varmepumper.

Lad os klare din service på varmepumpe i Holbæk og Vestsjælland

Kontakt Pers VVS for et uforpligtende tilbud på din varmepumpe service. Hvis du har lyst til at vide mere om varmepumper kan du med fordel læse mere på denne side: Varmepumper.

Hvis du skulle have lyst til at læse mere om virksomheden, vores medarbejdere eller vores services, så kan du klikke på de forskellige links her på siden.

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Få et tilbud