Badeværelser

Renovering af badeværelse i Holbæk og Vestsjælland

Hvis du står og mangler et VVS firma til at hjælpe dig med renovering af fx et badeværelse, så er du ankommet til det rigtige sted. Når det kommer til ens badeværelse er der utallige  muligheder, for at udfolde sine gode idéer og drømme. Per´s VVS står klar til at hjælpe dig med inspiration, montering og meget andet.

Vi har mange års erfaring, der gør at vi netop har mulighed for at præsentere de bedste løsninger for dig. Vi leverer altid et professionelt stykke arbejde, til den rette pris. På denne side vil du finde links, til vores leverandører. Vi forhandler alle produkterne i deres sortiment. God fornøjelse!

Skulle du efterfølgende sidde inde med nogle spørgsmål, til vores leverandører eller til os. Så har du altid mulighed for at kontakte os via vores kontaktformular i højre side, eller via vores telefon nr: 59 18 33 30 eller på vores e-mail info@persvvs.dk.

Er du interesseret i at vide mere om virksomheden? Så kan du med fordel læse mere om Pers VVS her.

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et tilbud