Kontakt Per’s VVS på  59 18 33 30

Per
Direktør
per@persvvs.dk

Connie
Souschef
ct@persvvs.dk

Anja
Fakturering
abl@persvvs.dk

Mette
Planlægning
ma@persvvs.dk
Pers VVS: Totalleverandør

Pers VVS blev etableret i 1993 med hovedafdeling i Regstrup ved Holbæk. Pers VVS leverer VVS-løsninger, som boligselskaber, virksomheder og private kunder efterspørger. Dette inkludere opgaver fra små til store opgaver. Vi er medlem af Dansk VVS Garantiordning og er OK Service Partner.

I dag råder vi over 20 servicevogne med over 20 fuldt uddannede VVS montører samt lærlinge og administrativt personale. Vi har eget værksted, vagtservice samt gode underleverandører. Vi har løbende uddannelse af vores engagerede medarbejdere som sikrer den dynamik og know-how, der gør os til en stærk totalleverandør. Med os er du sikker på at få en VVS-løsning, der dækker dit behov.

Pers VVS: Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere faglærte, endvidere videreuddannes de løbende i de produkter vi leverer, samt i ny teknologi.

Visioner på alle fronter – VVS Garanti Ordning

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Per’s VVS er tilsluttet VVS Garantiordning som er din sikkerhed for et godt håndværksmæssigt udført arbejde.

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et tilbud