Fjernvarme

Hos Pers VVS tilbyder vi servicering af fjernvarmeanlæg i Holbæk, samt en komplet udskiftning til et nyt varme anlæg. Ved at få optimeret, serviceret eller udskiftet dit fjernvarmeanlæg, kan du spare masser af energi, og dermed din husholdnings økonomi.

Servicering af fjernvarmeanlæg i Holbæk og Vestsjælland

Ud over at spare på det ovenstående, kan en udskiftning også tilføje en forhøjet værdi på din bolig. Markedsprisen vil altid stige, hvis du formår at skifte din boligs energimærke til det bedre. Ud over dette kan den nyere løsning også være med til at forbedre din boligs visuelle udseende, hvad enten det er indenfor eller uden for.

Fjernvarme er et billigt, og holdbart alternativ til gas, olie eller fyr. Hvorfor kan du måske spørge om? Det er netop fordi at et fjernvarmeanlæg fungere på det følgende områder:

  • Strømmen bliver modtaget fra kraftvarmeværker. Kraftvarmeværkerne er energi og miljø venlige grundet afbrændingen af affald derpå.
  • Fjernvarme kan også produceres på spildvarme fra den tekniske industri i Danmark. Dette kan også inkludere spildvarme fra cement fremstilling eller stål smeltning.
  • Derudover kan et fjernvarme anlæg også fungere på det producerede indhold af solvarme, varmepumper og overskudsvarme.

Har du brug for at modtage et uforpligtende tilbud på servicering af dit fjernvarmeanlæg eller udskiftning deraf, så kontakt ostlf: 5918 3330

Vi samarbejder med Gemina Termix – se produktbladet

TERMIX_VVX_iso_Prodark_HQ

Germina Termix | Danfoss Group | Pers VVS | Servicering af Fjernvarmeanlæg

 

 

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
Få et tilbud