Pers VVS

Få varmeoptimering i Holbæk – Vi er din totalleverandør

Per’s VVS  startede tilbage i 1993 i Regstrup. Virksomhedens hovedafdeling ligger stadig i Regstrup – tæt på Holbæk. I vores virksomhed har vi fokus på at levere kvalitetsbevidste VVS løsninger og varmeoptimering, til blandt andet boligselskaber, erhverv og selvfølgelig også private kunder. Vores VVS opgaver løber hen over de små og helt over til de store og komplekse opgaver.

Derudover er vi også registrerede som medlem af Dansk VVS Garantiordning: TEKNIQ og som Ørsted Service partner. Hvilket er med til at gøre os til autoriserede VVS Installatører i Holbæk og omegn, med massevis af kompetencer og mange års erfaring.

Som dit VVS firma i Holbæk og omegn, har vi etableret os grundigt på markedet. Vi har i dag over 20 servicevogne, med tilhørende mandskab. Vores medarbejdere er fuldt autoriserede og uddannede som VVS montører. Derudover har vi også vores skønne lærlinge og vores administrative personale, værksted og eget vagtservice.

Som en stærk lokal totalleverandør af VVS løsninger, har vi skabt et godt flow og knowhow inden for markedet. Med stærke investeringer, underleverandørende og en løbende uddannelse til alle vores medarbejdere; som gør vores virksomhed til en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere bliver i mange år med en stærk dynamik og fællesskab.

Som VVS’er, har vi visioner når det kommer til varmeoptimering

Medarbejderne i vores virksomhed er en af vores vigtigste ressourcer. Hvorfor? Fordi at et godt stykke kvalitetsarbejde, kræver at man har medarbejdere på sit hold der har dygtige kompetencer, viden og en god drift; hvilket er noget vi med stolthed kan sige at vi har! Vores medarbejdere kommer ikke nødvendigvis til os som fagudlærte, men så sørger vi for at få dem uddannet. Derudover sørger vi også for en dynamisk og konstant udvikling i virksomheden; hvilket gør at vi kan levere kvalitetsarbejde med den nyeste teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder. Kontakt os nu, og modtag et uforpligtende tilbud! Ring til os på: +45 5918 3330 eller på info@persvvs.dk

 

Vi anbefaler vores samarbejdspartnere

VVS i Holbæk

VVS i Holbæk

VVS i Holbæk


Skabe


Ventilation


Armatur

VVS i Holbæk


Varmeprodukter

VVS i Holbæk

VVS i Holbæk

VVS i Holbæk