Pers VVS ApS

Varmeoptimering i Holbæk og Vestsjælland – vi er din totalleverandør

Per’s VVS, startede tilbage i 1993 i Regstrup tæt på Holbæk. Virksomheden har stadig sin hovedafdeling i Regstrup. Vi har fokus på at levere kvalitets VVS løsninger og varmeoptimering, til blandt andet boligselskaber, erhverv og selvfølgelig også private kunder. Vi udfører mange forskellige typer af VVS opgaver fra de små og til de helt store komplekse opgaver.

Derudover er vi også registrerede som medlem af Dansk VVS Garantiordning: TEKNIQ og som OK Service Partner Service partner. Hvilket er med til at gøre os til autoriserede VVS Installatører i Holbæk og Vestsjælland, med massevis af kompetencer og mange års erfaring.

Som dit VVS firma i Holbæk og Vestsjælland, har vi etableret os grundigt på markedet. Vi har i dag over 20 servicevogne, med tilhørende mandskab. Vores medarbejdere er fuldt autoriserede og uddannede som VVS montører. Derudover har vi også vores skønne lærlinge og vores administrative personale, værksted og egen vagtservice.

Som en stærk lokal totalleverandør af VVS løsninger, har vi skabt et godt flow og knowhow inden for markedet. Med stærke investeringer, underleverandører og en løbende uddannelse af alle vores medarbejdere, som gør vores virksomhed til en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere bliver i mange år med en stærk dynamik og et godt fællesskab.

Som VVS’er, har vi visioner når det kommer til varmeoptimering

Medarbejderne i vores virksomhed er en af vores vigtigste ressourcer. Hvorfor? Fordi at et godt stykke kvalitetsarbejde, kræver at man har medarbejdere på sit hold, der har mange kompetencer og en stor viden, hvilket er noget vi med stolthed kan sige at vi har! Vores medarbejdere kommer ikke nødvendigvis til os som fagudlærte, men så sørger vi for at få dem uddannet. Derudover sørger vi også for en dynamisk og konstant udvikling i virksomheden, hvilket gør at vi kan levere kvalitetsarbejde med den nyeste teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder. Kontakt os nu, og modtag et uforpligtende tilbud! Ring til os på: +45 5918 3330 eller på info@persvvs.dk

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et tilbud