Træpillefyr

Vi forhandler flere forskellige mærker indenfor træpillefyr.

Kontakt os for en dialog omkring et fyr og få et uforpligtende tilbud ud fra dine ønsker og behov. Kontakt os i dag på Tlf.: 59 18 33 30

træpillefyr

træpillefyr

træpillefyr

Brug et træpillefyr i Holbæk til din varmeoptimering!

Står du og overvejer en optimering af dit varmeforbrug i boligen? Med et træpillefyr vil du få muligheden for at spare en masse på energien og dermed også budgettet for dit varmeforbrug?

Og så står du måske og tænker, hvordan gør jeg det? Det kan du nemlig gøre, ved at gøre brug af et træpillefyr, som kan afhjælpe boligen med betydeligt økonomiske besparelser. Som din lokale VVS i Holbæk og omegnen, har vi også specialiseret os i disse former for fyr; både i opsætningen, brugen af dem og servicering. På baggrund af dette kan vi med stolthed sige at vi har mange års erfaring i at servicere vores kunder med kvalitets rådgivning, vejledning og opsætning; når det kommer til dit fyr.

 

Hvilken besparelse er der at indhente med et træpillefyr i Holbæk?

Varmeuddelingen i din bolig kan koste kassen, over et langvarig brug. Derudover kan en varmeregning også være dyr, hvis din bolig er gammel og dermed ikke isoleret ordenligt. En husholdning kan med fordel gøre brug af et træpillefyr som kan hjælpe gevaldigt med familiens økonomi, generelle besparelser og dermed også miljøet. Med et effektivt pillefyr, der er korrekt opsat og bliver serviceret regelmæssigt; kan man have besparelser på omtrent 10.000 kr – 20.000 kr om året. Dette er klart en sum penge som en husholdning kan mærke på de daglige udgifter. Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med at beregne din årlige besparelse og komme med et uforpligtende tilbud på et træpillefyr til din bolig!