Træpillefyr

Vi forhandler flere forskellige mærker indenfor træpillefyr.

Kontakt os for en dialog omkring et træpillefyr og få et uforpligtende tilbud ud fra dine ønsker og behov. Kontakt os i dag på Tlf.: 59 18 33 30

 

Brug af træpillefyr i Holbæk til din varmeoptimering!

Står du og overvejer en optimering af dit varmeforbrug i boligen? Med et træpillefyr har du mulighed for at spare en masse på energien og dermed også på budgettet.

Som din lokale VVS i Holbæk og Vestsjælland, har vi også specialiseret os i træpillefyr både hvad angår opsætning, brug og servicering. Vi har mange års erfaring i at servicere vores kunder med kvalitetsrådgivning, vejledning og opsætning.

Hvilken besparelse er der at hente med et træpillefyr?

Med et korrekt opsat pillefyr, der bliver serviceret regelmæssigt, kan man opnå besparelser på mellem 10.000 – 20.000 kr om året. Du er altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi med at beregne din årlige besparelse og komme med et uforpligtende tilbud på et træpillefyr til din bolig!

Sidebar

Må vi give dig et uforpligtende tilbud?

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

Vores styrke er solid erfaring og faglig dygtighed kombineret med evnen til at se nye muligheder. Vi yder altid en hurtig alsidig og professionel, samt effektiv service overfor vore kunder.

Se vores aktuelle tilbud her eller udfyld formularen for et uforpligtende tilbud. Så ringer vi dig op!

Adresse*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Få et tilbud